Prețuri

Fără perioadă contractuală. Pune pe pauză sau șterge-ți contul oricând dorești. Soldul nu se rambursează.

Normal

4,00 €/lună

TVA inclus

Mai puțin de 1 € pe săptămână

Pentru utilizare personală zilnică.

  • •Mesaje și apeluri criptate end-to-end
  • •Fără server central: mesajele trăiesc pe dispozitivele tale
  • •Începe cu o probă gratuită
Începe
PRO

Pro

30,00 €/lună

TVA inclus

1,00 € pe zi*

Pentru cine folosește Solo2 cu clienții sau intensiv.

  • •Tot ce include contul Normal
  • •Linkuri de invitație pre-create: creează contul clientului în avans și distribuie documente sau alte informații direct cu el
  • •Finanțează contul clientului tău, la crearea lui sau mai târziu: până la 4 € pe lună per client
  • •Până la 30 de conturi create sau finanțate pe lună
  • •Insignă Pro vizibilă pentru cei cu care vorbești
Începe
BUSINESS

Business

100,00 €/lună

TVA inclus

3,33 € pe zi*

Pentru firmele de contabilitate și consultanță care gestionează conturile clienților lor.

  • •Tot ce include contul Pro
  • •Până la 150 de conturi create sau finanțate pe lună, iar tunelul cu fiecare dintre acești 150 de clienți este mereu pregătit
  • •Alege ce tip de cont creezi pentru fiecare client: Normal sau Pro
Să discutăm

Facturăm în fiecare zi: prețul lunar împărțit la numărul de zile din acea lună, rotunjit în jos. Detalii în nota (*) de la sfârșitul paginii.

Ceea ce plătești de fapt

Când reîncarci portofelul, primești un sold mai mare decât ai plătit.

Reîncărcările mai mici primesc un bonus proporțional mai mic. Vei vedea fiecare opțiune cu bonusul său exact în aplicație, înainte de a plăti.

Aceste bonusuri se pot modifica. Aplicația afișează întotdeauna condițiile în vigoare înainte de a reîncărca.

Cum funcționează bonusul. Bonusul este un cadou de la Solo2, nu bani pe care i-ai plătit. Se creditează în aceeași zi în care plătești. Dacă treci la un plan inferior (tu sau un administrator), pierzi tot bonusul rămas. Nu pierzi niciodată bani reali, iar aplicația te avertizează cu privire la suma exactă înainte de confirmarea finală.

Dacă ai un cont Pro sau Business, poți reîncărca contul Normal al altei persoane (de exemplu, un client de-al tău) și îi poți transfera o parte din bonusul tău, dar numai după 60 de zile consecutive în Pro sau Business. Acest lucru nu are nicio legătură cu trecerea la un plan inferior: dacă treci la un plan inferior, pierzi bonusul rămas.

Finanțarea contului unui client

Soldul pe care îl transferi ajunge integral în contul clientului tău, până la 4 € pe lună per client: luna completă a unui cont Normal. Tu decizi pe cine finanțezi, cât și când. Limita lunară ia în calcul conturile pe care le creezi și cele în care transferi sold.

* Prețurile pe zi pentru Pro (1,00 €) și Business (3,33 €) sunt calculate pentru o lună de 30 de zile. În fiecare zi deducem din soldul tău prețul lunar al planului tău împărțit la zilele acelei luni, rotunjit în jos la cent, astfel încât o lună nu costă niciodată mai mult decât prețul său lunar. Într-o lună de 31 de zile, ziua costă 0,12 € la Standard, 0,96 € la Pro și 3,22 € la Business; în februarie 0,14 €, 1,07 € și 3,57 € (0,13 €, 1,03 € și 3,44 € în an bisect). Ziua se desfășoară între 00:00 și 24:00 UTC și se tarifează la cel mai înalt plan pe care l-a avut contul tău în acea zi. Cu contul în pauză se percepe 30 % din prețul zilnic, rotunjit în jos. Toate prețurile includ TVA (21 %).