Tikrai privatus pokalbis

Tavo žinutės keliauja tiesiai iš tavo įrenginio į kito žmogaus įrenginį. Jos nesaugomos jokiame serveryje. Jų neskaito jokia AI. Jos nesaugomos jokiame debesyje.

Be telefono numerio. Be privalomo el. pašto. Be pėdsakų.

Kaip veikia Solo2

Solo2 programėlėje nerašai į serverį: rašai savo draugui. Todėl tam, kad galėtumėte kalbėtis, abu turite būti prisijungę.

1Įprastas pokalbis rašo į serverį

Įprastame pokalbyje tavo žinutė keliauja į serverį ir ten lieka. Tavo draugas ją pasiima, kada nori, nepriklausomai nuo to, ar yra prisijungęs. Tačiau tas serveris ją saugo ir žino, su kuo kalbiesi.

Animacija: įprastame pokalbyje žinutė keliauja per serverį ir jo kopija lieka ten. Solo2 serveryje padeda tik dviem įrenginiams rasti vienas kitą, o žinutė keliauja tiesiai iš vieno į kitą.

2Solo2 yra racija

Tavo žinutė keliauja tiesiai iš tavo įrenginio į tavo draugo įrenginį, be nieko viduryje. Jei tavo draugas nėra prisijungęs, tavo žinutė laukia tavo įrenginyje ir pokalbyje matai ją su trimis taškais. Kai tik jis prisijungia, ji išsiunčiama ir taškai tampa dviem varnelėmis: «išsiųsta».

Trumpi pranešimai ir pranešimų juosta

Pranešimas yra įspėjimas, kuris pasirodo tavo ekrane net tada, kai programa uždaryta. Jį pristato tavo naršyklės arba telefono pranešimų paslauga (pavyzdžiui, „Google“ arba „Apple“).

Įjungus trumpus pranešimus, jei tavo kontaktas nėra prisijungęs, trumpas tekstas (ne failai) gali keliauti pačiame pranešime, užšifruotas nuo galo iki galo: tik tavo kontakto įrenginys gali jį atidaryti. Nei mes, nei ta paslauga negalime jo perskaityti.

Ši paslauga žino tik tai, kad į tą įrenginį atkeliavo pranešimas ir kada; jie nežino, kas parašyta ir kas rašo. Šifruotą kopiją jie gali saugoti iki 72 valandų. Mūsų serveris ją laiko atmintyje tik kelias sekundes ir jos neišsaugo.

Pagal numatytuosius nustatymus jie yra įjungti ir veikia tik tada, jei tavo kontaktas taip pat juos leidžia. Gali juos išjungti visiems kontaktams arba tik pasirinktiems.

Dvi žinutės: pirmoji su dviem varnelėmis, jau išsiųsta; antroji su trimis taškais, laukianti, kol tavo draugas prisijungsSąrašas su trimis taškais šalia vardo ir įspėjimu «0 iš 1 prisijungta»

3Tavo įrenginiai susijungia patys

Prisijunk su ta pačia paskyra telefone ir kompiuteryje. Kai tik abu prisijungia, jie patys susiejami ir sinchronizuoja viską iki identiškų kopijų: žinutes, failus ir kontaktus. Nereikia nieko konfigūruoti.

Daugiau informacijos: iš tavo vienu metu prijungtų įrenginių vienas yra «Aktyvus» ir kalbasi su tavo kontaktais: tas, kurį paskutinį kartą naudojai (klavišo paspaudimas, pelės judesys). Kitas yra «Veidrodis» ir viską gauna per tiesioginį ryšį tarp tavo įrenginių.

TelefonasKompiuteris AktyvusVeidrodis VeidrodisAktyvus

4Tavo kompiuteris, tavo serveris

Palik Solo2 atidarytą namų ar biuro kompiuteryje ir neleisk jam užmigti. Tinka bet koks įrenginys, kuris lieka įjungtas: naršyklė su atidarytu Solo2 arba programėlė. Ji priima tavo žinutes, net jei tavo telefonas išjungtas arba be ryšio.

Solo2 tavo kompiuteryje bus Aktyvus, kai tavo telefonas neprisijungęs, ir taps Veidrodžiu, kai telefonas bus prijungtas.

Tavo draugas Kompiuteris, visada įjungtas Tavo telefonas, išjungtasTavo telefonas, prisijungęs

5Ir taip tai veikia kaip bet kuris pokalbis

Turint visada įjungtą įrenginį, tavo draugai gali tau rašyti bet kada, lygiai kaip bet kuriame kitame pokalbyje. Skirtumas tas, kad šis «serveris» yra tavo, stovi tavo namuose, ir viskas yra užšifruota.

Kaip pradėti